Om oss

Vi är mindre advokatbyrå specialiserad inom flera verksamhetsområden och med lokal anknytning. För oss är det viktigt att alltid finnas på plats nära våra kunder. Vi tror mycket på det personliga mötet. Vi hjälper dig med rättsliga frågor inom privaträtt samt rådgivning för mindre företag.

Vi erbjuder tjänster inom områdena fastighetsrätt och entreprenadrätt, familjerätt, skadeståndsrätt och bolagsbolagsrätt. Vi företräder dig även vid rättsprocesser i domstol och myndigheter. Vi som arbetar här har stor erfarenhet inom respektive område och delar gärna med oss av våra erfarenheter.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

  

Skärmavbild 2015-01-23 kl. 10.06.28

Medarbetare

Bo Johansson

Advokat

Bo Johansson är advokat och grundare av advokatfirman. Han är utbildad ingenjör och har har därefter tagit jur. kand., genomfört tingstjänstgöring -84 - 87, var biträdande jurist hos Advokatfirman Smith, Persson & Friberg, och gick med i Advokatsamfundet -90. Den egna verksamheten startade han -91. 

Bo har gedigen erfarenhet inom, fastighetsrätt, familjerätt, brottmål och processrätt. Han tar även uppdrag som bodelningsförrättare och likvidator.

Telefon: 0522-37611

Mail: advokat@bojohansson.se

 

 

bo_johansson

Nicole Adelsson

Biträdande jurist 

Nicole Adelsson är biträdande jurist och har erfarenhet inom tvistemål och privaträtt såsom avtalsrätt, fastighetsrätt, fordringsrätt skadeståndsrätt. Därtill är hon specialiserad inom förvaltningsrätt och migrationsrätt.

Nicole har en jur. kand. examen från Stockholms universitet och har tidigare arbetserfarenheter från såväl offentlig som privat sektor. Nicole brinner för att lösa juridiska problem och motiveras av att kunna hjälpa andra människor, alltid med klientens intressen i fokus.

Telefon: 0522-37612

Mail: nicole@bojohansson.se

 

nicole

Pernilla Johnsson

Biträdande jurist 

Pernilla Johnsson är biträdande jurist och på byrån och kommer närmast från Domstolsverket. Hon har flerårig erfaranhet från både hovrätt och tingsrätt. Pernilla tog examen vid Göteborgs universitet och har suttit ting vid Göteborgs tingsrätt. 

Pernilla Johnssons domstolsbakgrund gör att hon har en bred erfarenhetsbas inom brottmål, familjerätt och tvistemålsprocess. Hon arbetar även med förvaltningsrätt samt migrationsrätt. 

Telefon: 0522-37663

Mail: pernilla@bojohansson.se